Om begravning

Det är lätt att känna dig överväldigad av olika känslor när du precis förlorat någon närstående. Att ta itu med det praktiska kan kännas svårt och ge upphov till stress. När du planerar en begravning ställs du inför många olika val och det kan vara skönt att få klarhet i olika val, samt att läsa mer om vad som gäller vid begravning av en anhörig. I menyn till vänster har vi sammanställt allt du behöver veta om begravningar. Varmt välkommen per telefon, email eller möte om du har frågor eller funderingar.

Varför Lova begravningsbyrå?

Lova är en begravningsbyrå som grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund i lugn och ro kan planera en begravning hemma. Därför har vi valt att skapa en tjänst där du planerar och beställer en begravning online med råd och stöd från oss om du så önskar.

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg med din beställning hos oss och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked.

Varmt välkommen till Lova Begravningsbyrå
Du når oss alla dagar mellan 09-20 på telefon 010 – 33 33 623

Prata med oss

Har du frågor eller behöver råd, tveka inte att kontakta oss. Vår rådgivning är personlig och kostar inget extra.

Kontakta oss