Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked

Lova är en begravningsbyrå som grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund i lugn och ro kan planera en begravning hemma. Därför har vi valt att skapa en tjänst där du planerar och beställer en begravning online med råd och stöd från oss om du så önskar.

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg med din beställning hos oss och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked.

Du beställer en begravning via vår webbsida eller på telefon och vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig från början till slut. Om du vill möts vi personligen istället och planerar tillsammans.

Varmt välkommen till Lova

Kontakta oss på:
010 – 33 33 623
info@lovabegravning.se

Frida Terling – Grundare

Jag grundade Lova för att kunna ge människor i sorg mer tid till ett vackert sista avsked av sin vän eller familjemedlem. För att möjliggöra detta behövs en modern begravningsbyrå som lever digitalt och har fokus på kunden. Jag har min bakgrund inom digital kommunikation från företag som EF Education och Google. Min förhoppning är att kunna vara med och skapa en bättre helhetsupplevelse för människor som genomgår en svår tid i livet.

010 - 33 33 623
frida@lovabegravning.se

Gustav Terling – Grundare

Jag kommer från en familj med lång erfarenhet inom begravningsbranschen. Med insikt i branschen såg jag ett behov av att förenkla de komplicerade val anhöriga står inför i samband med en begravning. Med erfarenhet av kundservice från bland annat Avanza ville jag grunda en begravningsbyrå som har kund, kvalitet och enkelhet i fokus.

010 - 33 33 623
gustav@lovabegravning.se

Lova begravningsbyrå - ett bra val

Personligt
Familjeägd begravningsbyrå
Nå oss enkelt via telefon, mail eller möte

Omsorgsfullt
Lång samlad erfarenhet
Kvalitet och omsorg i fokus
Enkelt
Fasta priser med tydlig kostnadsöversikt
Planera begravningen var och när ni vill