Mer tid till ett vackert avsked

Begravningsbyrå Östermalm

Välkommen till vår begravningsbyrå i Östermalm, en plats där vi hjälper familjer att ta avsked på bästa möjliga sätt. Vi förstår att varje begravning är unik och vi strävar efter att tillgodose alla dina behov, oavsett om det gäller en borgerlig eller kyrklig begravning i Östermalm.

 

Begravningsbyrån i Östermalm erbjuder en rad tjänster, inklusive bouppteckning, ceremoni med kista eller urna, och arrangemang av minnesstund efter begravningen. Vår begravningsbyrå kan även hjälpa till med val av blommor och gravstenar, samt ge råd om lämpliga begravningsplatser i Östermalm.

 

Vi vet att det kan vara en utmaning att planera en begravning i Östermalm, särskilt under en tid av sorg. Därför är vår begravningsbyrå i Östermalm här för att stödja dig genom hela processen, från första kontakten till begravningsceremonin, samt även genom hela bouppteckningen och arvskiftet.

 

Kontakta vår begravningsbyrå i Östermalm eller någon av våra andra begravningsbyråer för att hjälpa dig att skapa en meningsfull och personlig begravningsceremoni. Vi finns lokalt här i Östermalm för att stödja dig och din familj i denna svåra tid.

 

  • Familjär begravningsbyrå i Östermalm med personlig & trygg rådgivning
phone 08-15 64 30

Engelbrektsgatan 9-11, 114 32 Stockholm

(OBS endast tidsbokning)

Jag accepterar användningen av mina personuppgifter. Läs mer

Boka ett möte eller få kostadsfri rådgivning.