Mer tid till ett vackert avsked

Lova Begravningsbyrå Sollentuna

Välkommen till vår begravningsbyrå i Sollentuna, en plats där vi hjälper familjer att ta avsked på bästa möjliga sätt. Vi förstår att varje begravning är unik och vi strävar efter att tillgodose alla dina behov, oavsett om det gäller en borgerlig eller kyrklig begravning i Sollentuna.

 

Begravningsbyrån i Sollentuna erbjuder en rad tjänster, inklusive bouppteckning, ceremoni med kista eller urna, och arrangemang av minnesstund efter begravningen. Vår begravningsbyrå kan även hjälpa till med val av blommor och gravstenar, samt ge råd om lämpliga begravningsplatser i Sollentuna.

 

Vi vet att det kan vara en utmaning att planera en begravning i Sollentuna, särskilt under en tid av sorg. Därför är vår begravningsbyrå i Sollentuna här för att stödja dig genom hela processen, från första kontakten till begravningsceremonin, samt även genom hela bouppteckningen och arvskiftet.

 

Kontakta vår begravningsbyrå i Sollentuna eller någon av våra andra begravningsbyråer för att hjälpa dig att skapa en meningsfull och personlig begravningsceremoni. Vi finns lokalt här i Sollentuna för att stödja dig och din familj i denna svåra tid.

 

  • Familjär begravningsbyrå i Sollentuna med personlig & trygg rådgivning
phone 08-15 64 30

Kistagången 20B, 164 40 Kista

(Vänligen boka tid för möte, ej drop-in)

Jag accepterar användningen av mina personuppgifter. Läs mer
Contact image

Clarisa Staforelli

Rådgivare

Contact image

Cathrine Berntzon

Rådgivare

Clarisa Staforelli

Rådgivare

Cathrine Berntzon

Rådgivare

Boka ett möte eller få kostnadsfri rådgivning.