Så tycker våra kunder

Lova är en begravningsbyrå online som grundades för att ge anhöriga ett tryggt och enkelt sätt att planerna en vacker och personlig begravning åt sin anhörig.

Lova Begravningsbyrå

begravningsbyrå onlinePå Lova Begravningsbyrå står du som kund och dina behov i centrum. Vi lyssnar alltid på dig innan vi kommer med råd och försöker vägleda dina beslut snarare än att ta dem åt dig. Vi är en personlig begravningsbyrå som lägger stor omsorg på varje uppdrag vi åtar oss. Att göra det enkelt för dig och dina anhöriga så att ni kan fokusera mer på ett fint sista avsked är vår målsättning. Vi är stolta över att år efter år få mycket fina rekommendationer av våra kunder samtidigt som vi håller de absolut lägsta priserna i branschen.

Begravningsbyrå online

Lova är en begravningsbyrå online och därmed arbetar vi ständigt för att erbjuda våra kunder en så omfattande webbsida som möjligt där du som kund kan göra allt ifrån att beställa en begravning till att få en tydlig översikt över tjänster och priser. Då vi inte har fysiska kontor på alla orter vi finns på i Sverige kan vi hålla personal- och lokalkostnaderna nere och därmed erbjuda ett lägre pris än de flesta andra begravningsaktörer. Vi finns tillgängliga per telefon och mail 7 dagar i veckan fram till 20.00 där vi alltid går att nå för såväl stora som små frågor. Viktigaste för oss är alltid god service och omsorg om våra kunder.

Rekommenderad begravningsbyrå

Lova Begravningsbyrå använder RECO och Trustpilot som rekommendationstjänster. RECO och Trustpilot är två av Sveriges största oberoende rekommendationstjänster. På deras webbsidor hittar du företag med uppriktiga omdömen från hela Sverige. Efter varje avslutad begravning ger vi våra kunder möjlighet att lämna ett omdöme om oss på Lova Begravningsbyrå via RECO eller Trustpilot. För de som letar efter en begravningsbyrå ger omdömen en bra möjlighet att höra direkt från befintliga kunder vad de tycker om oss, vilket skapar en trygghet inför beslutet. Genom att erbjuda en objektiv bedömning av oss som företag hoppas vi kunna vägleda kommande kunder i deras val av begravningsbyrå.

Sedan starten 2016 har vi haft konstant hög kundnöjdhet och vi fortsätter ständigt att arbeta för omsorgsfull kundservice baserat på de omdömen vi får från våra kunder.