Medarbetare

Att ordna en begravning innebär ett stort ansvar. Vår viktigaste uppgift som begravningsbyrå är att du som anhörig ska känna dig trygg hos oss och att begravningen blir precis som ni önskar. Som rådgivare vill vi ge professionellt stöd och därmed är alla våra rådgivare utbildade och certifierade. Tillsammans är vi Lova Begravning och finns här för att hjälpa dig och din familj. Varmt välkommen till oss.

Begravningsrådgivare

Gustav Terling
gustav@lovabegravning.se
010 -33 33 623
Läs mer
Gustav Terling
gustav@lovabegravning.se
010 -33 33 623

Gustav är grundare av Lova och arbetar som begravningsrådgivare. Gustav har en nära relation till begravningsbranschen då hans mamma drev begravningsbyrå under många år. Många blev de insikter under årens lopp kring hur branschen skulle kunna förändras till det bättre och bli mer transparent.Att möta människor i sorg med bästa tänkbara service och rådgivning är så viktigt. Till slut slog Gustav slag i saken och öppnade tillsammans med sin fru en egen, nätbaserad, begravningsbyrå. Förutom att vara med sina tre barn gillar Gustav långdistans och gitarrspel. Om tiden är på hans sida hinner han med ett och annat löp- eller skidlopp per år.

Gustav om varför han grundade Lova:

Jag kommer från en familj med lång erfarenhet inom begravningsbranschen. Jag såg ett stort behov av att förenkla de komplicerade val anhöriga står inför i samband med en begravning. Med erfarenhet av kundservice från bland annat Avanza ville jag grunda en begravningsbyrå som har kund, kvalitet och enkelhet i fokus. 

Frida Wickholm
frida@lovabegravning.se
010 - 33 33 623
Läs mer
Frida Wickholm
frida@lovabegravning.se
010 - 33 33 623

Frida är grundare av Lova och arbetar som begravningsrådgivare. Hon har bakgrund inom digital kommunikation från företag som EF Education och Google. På fritiden är det familjeliv med tre barn som gäller och finns det tid över blir det vacker natur, härliga resor och träning.

Frida om varför hon grundade Lova:

Jag grundade Lova för att kunna ge människor i sorg mer tid till ett vackert sista avsked av sin vän eller familjemedlem. För att möjliggöra detta behövs en modern begravningsbyrå som lever digitalt och har fokus på kunden. Min förhoppning är att kunna vara med och skapa en bättre helhetsupplevelse för människor som genomgår en svår tid i livet. 

Iris Andersson
iris@lovabegravning.se
010 - 51 12 211
Läs mer
Iris Andersson
iris@lovabegravning.se
010 - 51 12 211

Iris arbetar som representant och begravningsrådgivare på Lova. Hon har drivit egen begravningsbyrå under många år och har dessutom arbetat som diakon i Svenska Kyrkan. Iris är civilingenjör i botten men utbildade sig även till socionom på senare år. Iris är nyfiken på nya kulturer och har bott 10 år i Brasilien och 8 år i England. Hon har många järn i elden och tillbringar en stor del av sin tid i sin trädgård med odling. Övrig tid lägger Iris mer än gärna på umgänge med sina 4 barn samt 13 barnbarn.

Så här tycker Iris om arbetet som begravningsrådgivare:

Genom mitt tidigare arbete både som diakon och socionom har jag lång erfarenhet av det svåra som möter oss alla vid en förlust. Jag tycker om mötet med människor och att få vara med att skapa ett vackert sista farväl för anhöriga.  

Juridik

Karl-Axel Abrahamsson
karl-axel@lovabegravning.se
010 - 51 12 211

Solister & Musiker

Läs mer

Karin Lundin är sopran med konstnärlig masterexamen i musik från Musikhögskolan i Malmö samt utbildad vid bl.a. Operastudio 67. Hon framträder regelbundet vid konserter och begravningar och andra tillställningar och har förärats stipendier, så som Lars Lönndahls Resestipendium, Lions Clubs Kulturstipendium och Uno Ebrelius Sångstipendium. Bland hennes framträdande kan nämnas roller så som Pamina i Trollflöjten, Agathe i Friskytten och titelrollen i Rusalka, samt som solist i Beethovens 9e Symfoni och Faurés Requiem. År 2012 medverkade hon som Blomsterflicka i Parsifal på Malmö Opera och 2013 vann hon andra pris i Wagner-Sällskapet i Göteborgs Sångtävling för Bayreuthstipendiet. Karin har en bred repertoar med allt från jazz och visa till operaarior och har som mål att beröra genom att vara sann i sitt uttryck. För mer information, besök gärna Karins hemsida: www.karin-lundin.com.