Om begravning

Det är lätt att känna dig överväldigad av olika känslor när du precis förlorat någon närstående. Att ta itu med det praktiska kan kännas svårt och ge upphov till stress. När du planerar en begravning ställs du inför många olika val och det kan vara skönt att få klarhet i olika val, samt att läsa mer om vad som gäller vid begravning av en anhörig. I menyn till vänster har vi sammanställt allt du behöver veta om begravningar. Varmt välkommen per telefon, email eller möte om du har frågor eller funderingar.

om begravning

Om begravning – varför Lova begravningsbyrå?

Lova begravningsbyrå grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund bestämmer på vilket sätt du vill planera begravningen. Vill du sitta hemma i lugn och ro kan du med hjälp av vår webbsida planera och beställa begravningen online. Vi erbjuder även personligt möte där vi antingen gör hembesök eller möts på någon av våra möteslokaler. På Lova begravningsbyrå får du alltid en personlig rådgivare med god lokal kännedom som hjälper dig med både begravningen och juridiska frågor.

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg som kund hos oss och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked.

Varmt välkommen till Lova Begravningsbyrå. Läs gärna mer om begravning och hör av dig till oss vid frågor.
Du når oss alla dagar mellan 08-20 på telefon 010 – 33 33 623