Tackkort begravning

Som anhörig bör man tacka för gästernas deltagande vid ceremonin, samt deras kondoleanser, blommor och minnesgåvor. Ett telefonsamtal kan vara tillräckligt, men det kan vara jobbigt att ringa till många. Istället kan man skicka ett tackkort till de som har visat uppmärksamhet i samband med dödsfallet och begravningen.

Text på tackkort för begravning

Man bestämmer själv hur formellt eller personligt ett tackkort för begravning ska vara, och det finns flera vackra färdigtryckta kort. Orkar man inte skriva en hälsning kan man använda sig av en färdigtryckta text, men ett handskrivet kort brukar uppskattas.

Ibland kan ett telefonsamtal eller ett tack vid fysiskt möte räcka för att visa uppskattning till de som deltog på begravningsceremonin. Har det varit en stor begravning med många gäster kan det dock kännas skönt att skicka tackkort för att säkerställa att ingen glöms bort.

tackkort för begravning

 

För olika grafiska profiler se vår sida för begravningsprogram där samma förslag på layout kan utformas som tackkort. Naturligtvis kan vi anpassa efter personliga önskemål.

Exempel på text på ett tackkort efter begravning:

– Ett varmt tack för att du var med och hedrade minnet av…

– Tack för alla bevis på vänlighet och deltagande i min stora sorg

– Tack för alla vackra blommor

– Varmt och innerligt tack för omtanken vi fick när …. gick bort

– Tack för att du deltog vid …. begravningsceremoni

– Tack för visad omtanke vid …. bortgång

Prata med oss

Har du frågor eller behöver råd, tveka inte att kontakta oss. Vår rådgivning är personlig och kostar inget extra.

Kontakta oss