Vid begravningen

Vid begravningen, förutom det givna såsom datum och plats, finns det också ett hur. Hur ska begravningen vara? Vad ska den innehålla? Att planera en begravning innebär en del praktiska moment samt frågor att ta ställning till. Lova begravningsbyrå hjälper dig med allt som behöver ordnas med och finns alltid tillhands för att svara på frågor eller att ge råd.

vid begravningen

Bestäm tillsammans

Hur det ska vara vid begravningen bestämmer de anhöriga tillsammans. Diskutera om det finns speciella önskemål när det kommer till tema och musik. Bestäm om det ska finnas rum för tal, eller om officianten/prästen ska leda hela begravningsceremonin. Om det är en kyrklig begravning pratar man med prästen för att välja psalmer och diskutera er begravningsgudstjänst innehåll.

Frågor och funderingar

När man planerar en begravning kan man ha många tankar och funderingar. Som anhörig kan det vara svårt att ha en uppfattning om hur allt ska gå till och vilka alternativ som finns. I menyn till vänster finns information om allt du kan tänkas behöva veta när du planerar en begravning. Du får naturligtvis också kontakta oss och ställa alla frågor direkt. Vi finns här för att hjälpa dig i dina val.

Prata med oss

Har du frågor eller behöver råd, tveka inte att kontakta oss. Vår rådgivning är personlig och kostar inget extra.

Kontakta oss