Lova Begravningsbyrå

Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked

Lova begravningsbyrå grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en begravning åt sin anhörig. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som kund i lugn och ro kan planera en begravning hemma. Vi har därför valt att skapa en tjänst där du kan beställa en begravning online med råd och stöd från oss genom hela planeringen. Om du vill möts vi personligen istället och planerar tillsammans. På Lova begravningsbyrå får du alltid en personlig rådgivare med god lokal kännedom som hjälper dig med både begravningen och juridiska frågor.

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde. Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära där minnet av den ni förlorat får stå i fokus. Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg som kund hos oss och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat. Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked.

Du beställer en begravning via vår webbsida, på telefon eller i personligt möte och vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig från början till slut.

Varmt välkommen till Lova begravningsbyrå

Frida Wickholm

Grundare

Jag grundade Lova för att kunna ge människor i sorg mer tid till ett vackert sista avsked av sin vän eller familjemedlem. För att möjliggöra detta behövs en modern begravningsbyrå som har digital transparens över tjänster och priser tillsammans med ett tydligt fokus på kunden. Jag har tidigare arbetat på företag som EF Education och Google. Min förhoppning är att kunna vara med och skapa en bättre helhetsupplevelse för människor som genomgår en svår tid i livet.

010 - 33 33 623

frida@lovabegravning.se

Gustav Terling

Grundare

Jag kommer från en familj med lång erfarenhet inom begravningsbranschen. Med insikt i branschen såg jag ett behov av att förenkla de komplicerade val anhöriga står inför i samband med en begravning. Med erfarenhet av kundservice från bland annat Avanza ville jag grunda en begravningsbyrå som har kund, kvalitet och enkelhet i fokus.

010 - 33 33 623

gustav@lovabegravning.se