Lova Begravningsbyrå

Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked

Lova begravningsbyrå grundades för att kunna erbjuda människor i sorg ett enkelt och tryggt sätt att ordna en vacker begravning. Med erfarenhet inom begravningsbranschen såg vi på nära håll ett stort behov av att kunna erbjuda ett enklare tillvägagångssätt, där du som anhörig bestämmer på vilket sätt du vill planera begravningen. Vill du sitta hemma i lugn och ro kan du med hjälp av vår webbsida planera och beställa begravningen online. Vi erbjuder även personligt möte där vi antingen gör hembesök eller möts på någon av våra möteslokaler. På Lova begravningsbyrå får du alltid en personlig rådgivare med god lokal kännedom som hjälper dig med både begravningen och juridiska frågor.

Lova grundades av makarna Gustav och Frida med utgångspunkt att digitalisera begravningsbranschen och förenkla planering av begravning för anhöriga. Sedan 2021 är Lova Begravningsbyrå en del av Klarahill som består av kunniga och lokala familjeägda begravningsbyråer med lång erfarenhet av begravning och juridik.

Vår målsättning är att erbjuda en vacker och personlig begravning till ett bra värde.
Det viktigaste för oss är att du och din familj kan lägga all er energi på samvaro med nära och kära
där minnet av den ni förlorat får stå i fokus.
Vi kommer lägga vår energi på att du ska känna dig trygg som kund hos oss
och att begravningen blir precis på det sätt som din anhörig hade önskat.
Vi ger dig mer tid till ett vackert avsked.


Varmt välkommen till oss,
Frida och Gustav
Grundare av Lova Begravningsbyrå

Madeleine Ljungfeldt

Rådgivare och officiant

"Min styrka är att hjälpa människor i planering och genomförande av en ceremoni samt begravning. Jag har även en god känsla för att läsa av människor i olika situationer. När jag valde att bli begravningsentreprenör och officiant hade jag kommit till en punkt i livet där jag kände att jag ville bygga vidare på mina tidigare kunskaper och erfarenheter på ett nytt sätt. För mig är det givande att varje dag få arbeta med att underlätta för anhöriga genom att tillsammans med dem planera en vacker och personlig ceremoni."

010 - 33 33 623

madeleine@lovabegravning.se

Clarisa Staforelli

Rådgivare

"Jag trivs oerhört bra i rollen som begravningsrådgivare där jag får möjligheten att hjälpa människor i en svår tid i livet. Min förhoppning är att min långa erfarenhet och mitt lugn skapar trygghet för anhöriga under hela planeringen. Jag har ett oerhört givande arbete och känner en stor mening i att få ge stöd och råd."

010 33 33 623

clarisa@lovabegravning.se